Το δράμα του συνανθρώπου μας Αντρέα Χρίστου που ζει τους τελευταίους 8 μήνες μέσα στο αυτοκίνητό του, φιλοξένησε στην εκπομπή της στο ΡΙΚ η Ελίτα Μιχαηλίδου.
Του Μιχάλη Μενελάου
Σε επικοινωνία μας με τον κύριο Χρίστου, μας μίλησε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα και τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του κατά διαστήματα.
Ο κύριος Χρίστου, είπε ότι μετά την εκπομπή της Ελίτας, δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από συμπολίτες μας οι οποίοι του προσέφεραν λεφτά για να μπορέσει να βρει επιτέλους στέγη.
«Πολλοί επιάν με τηλέφωνο για να μου δώκουν λεφτά που κοντά ή για να τους πω αν έχω κανένα λοαρκασμό στην Τράπεζα για να μου βάλουν μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Χρίστου.
Το αίτημα του κυρίου Ανδρέα είναι να τον εγκρίνει η Κυβέρνηση ούτως ώστε να μπορεί να λαμβάνει το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.
Όπως δήλωσε στο ΤhemaOnline, έχει οκτώ και πλέον μήνες που έκανε αίτηση για το ΕΕΕ, με την αρμόδια υπηρεσία να ζητά περισσότερα έγγραφα και να μην του απαντούν.
Διαβάστε περισσότερα στο ThemaOnline