ΠΗΓΗ: mtvgreece.gr
«Βeverly Hills 90210». Mια τηλεοπτική σειρά που κάθισε στα θρανία, ενηλικιώθηκε, σπούδασε, αποφοίτησε μαζί με τους περισσότερους 20something τηλεθεατές του σήμερα!  
Όσο κι αν το «Beverly Hills 90210» κατηγορήθηκε για κάποια συντηρητικά στερεότυπα που προωθούσε, για την συμμετοχή της κόρης του παραγωγού Aaron Spelling, Tori και για πολλούς άλλους λόγους, δεν παύει να είναι ο «παππούς» των σύγχρονων νεανικών τηλεοπτικών σειρών. Μήπως οι χαρακτήρες της Serena και της Blair («Gossip Girl») σας θυμίζουν λίγο Brenda και Kelly;

Jason Prestley (τότε) –  Brandon

Τότε: Ο Brandon Walsh ήταν συνήθως το πιο έντιμο, ηθικό και φυσικά δημοφιλές μέλος της παρέας, που πάντα κέρδιζε το (κάθε) κορίτσι με τις εντυπωσιακές δημοσιογραφικές του επιδόσεις στη σχολική εφημερίδα!

jjasom

Jason Prestley – τώρα

Ο Jason Prestley εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές σειρές – ταινίες – θεατρικά έργα ως πρωταγωνιστής. αλλά και σκηνοθέτης-σεναριογράφος. Επειδή όμως οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, σκηνοθέτησε και ένα επεισόδιο του ανανεωμένου «90210».

Shannon Doherty – Brenda

Το απόλυτο κορίτσι του μπαμπά, η ηθική και «πονόψυχη»  Brenda προσπαθούσε πάντα να φέρει στον ίσιο δρόμο την party animal φίλη της Kelly, μόνο για να κονταροχτυπηθούν για την καρδιά του γοή Dylan.

sshannen

Shannon Doherty – τώρα 

Η συμμετοχή της στην πιασάρικη σειρά «Charmed» στον ρόλο της μάγισσας Prut ακόμα σχολιάζεται θετικά. Φυσικά συνεχίζει να κάνει περάσματα και από το «90210».

Jennie Garth – Kelly

Το κορίτσι-σύμβολο της χλιδής και της οικογενειακής δυσλειτουργιας, που βίωσε τις πιο οδυνηρές ιστορίες όλων των επεισοδίων της σειράς (δύο βιασμούς, overdose ναρκωτικών, κλπ, κλπ, κλπ,), η Kelly ήταν η απόλυτη γυναίκα-φαντασίωση για κάθε άντρα, που ήθελε να τη φέρει «στον ίσιο δρόμο». Ήταν και ετεροθαλής αδελφή του David…

jjennie

Jennie Garth – τώρα

Συμμετέχει στο cast του «90210» και συμμετέχει σε τηλεοπτικά shows τύπου «Dancing With The Stars».

Ian Ziering – Steve

O πρώτος φίλος της Kelly, o κολλητός του Brandon, ο πιο «χαλαρός» και κεφάτος τύπος της παρέας, που ήξερε να αποφορτίζει τις εντάσεις μεταξύ Brandon Dylan.

iian

Ιan Ziering – τώρα

Eμφανίστηκε στο «Dancing With The Stars»

Luke Perry – Dylan

Ο Dylan ¨ηταν ο πιο μοναχικός, δυσλειτουργικός, ευφυής γόης της σειράς, Έδινε την αίσθηση ότι η κόντρα Brenda – Kelly για τα μάτια του μόνο, τον άφηνε εντελώς αδιάφορο, αν είχε την δυνατότητα να την κοπανήσει για την παραλία και να κάνει surfing.

lluke

Luke Perry – τώρα

Aποχώρησε από τη σειρά για να κυνηγήσει πιο «σοβαρούς» ρόλους. Τον είδαμε στην θεατρική μεταφορά του «When Harry Met Sally» μαζί με την Alison Hannigan και στην εξαιρετικά μπερδεμένη τηλεοπτική σειρά «John From Cincinatti». Kαι σε μερικές ταινίες που βγήκαν κατευθείαν σε DVD…

Tori Spelling – Donna

Η Donna Martin ήταν η πίστή φίλη της Kelly και στη συνέχεια και της Brenda. Φανατική παρθένα, που «δοκίμασε» την υπομονή του David και στο φινάλε της σειράς τον παντρεύτηκε. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μας το σύνθημα «Donna Martin graduate!»

ttori

Τori Spelling – τώρα

Γράφει βιβλία, σχεδιάζει ρούχα, συμμετέχει στο «90210», κάνει πολλές πλαστικές και μεγαλώνει τα παιδιά της!

Brian Austin Green – David

Ο κάτα ένα χρόνο μικρότερος από όλους David, που στο τέλος κατάφερε να αποφοιτήσει μαζί με όλη την παρέα, ήταν το «πειραχτήρι» της Kelly, ένας μουσικός που -σχεδόν με το ζόρι- προσπάθησαν οι σεναριογράφοι της σειράς να μας πείσουν ότι έχει ταλέντο.

brian

Βrian Austin Green – τώρα

Κάνει διαρκή περάσματα από τηλεοπτικές σειρές όπως  «Smallville», «CSI Miami», «Desperate Houswives», τον είδαμε και στο «Terminator: The Sara Connor Chronicles» και παντρεύτηκε τη Megan Fox! Κυκλοφόρησε και ένα rap album.

Τifani Amber Thiessen – Valerie

Η  Valerie Malone ήταν η μοχθηρή ξαδέλφη του Brandon, που έσπερνε τη διχόνοια στην παρέα με αριστοτεχνικό τρόπο. .

ttiffany

Tifani Thiessen – τώρα

Πολλά χρόνια αργότερα (και ένα «Amber» μείον), παίζει σταθερά σε τηλεόραση και κινηματογράφο (την είδαμε στο «Hollywood Ending» του Woody Allen) μα χωρίς την ίδια επιτυχία με τα «Saved By The Bell», «Beverly Hills 90210».

ΠΗΓΗ: mtvgreece.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here