Αισθητή αύξηση μέτρων ασφαλείας για Κύπριο αξιωματούχο.

Όπως έγκυρα πληροφορείται το ThemaOnline, χρησιμοποιείται μεγαλύτερος αριθμός μελών της αστυνομικής δύναμης που είναι επιφορτισμένα με τον καθήκον να τον διατηρούν ασφαλή.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχουν και αστυνομικοί με πολιτική περιβολή, οι οποίοι εκτελούν καθήκοντα στην οικία του εν λόγω προσώπου.

Τα μέτρα έχουν ενταθεί από αυτό τον μήνα.

Όσο για τους λόγους που λήφθηκαν, έχουν να κάνουν με τη φύση της θέσης που κατέχει και του λειτουργήματος που επιτελεί. Αυτή την περίοδο υπάρχουν και θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή κοινωνία.

Το ThemaOnline δημοσιοποιεί την υπόθεση μετά από προβληματισμό. Σίγουρα η αποκάλυψη του ονόματος του εν λόγω προσώπου δεν θα εξυπηρετούσε σε κάτι. Μάλλον ίσως να προκαλούσε περισσότερο κακό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κρίνουμε όμως ότι εξυπηρετεί η δημοσιοποίηση της περίπτωσης. Και εξηγούμαστε: Σε μια υγιή κοινωνία, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει η ανάγκη για να ενταθούν σε τέτοιο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας για ένα πρόσωπο που απλά ενεργεί εντός του πλαισίου των καθηκόντων του. Ας μας προβληματίσει αυτό…

Φ. Μ.

*Φωτογραφία αρχείου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here